search

Dometic Rally Air Pro 200 S

7.799,00 kr.
Inkl. moms

Dometic Rally Air Pro er det perfekt valg til campisten som er på farten, og ikke har brug for store mængder plads i forteltet. Rally Air Pro egner sig f.eks. perfekt som "vindfang" eller lignende, men kan også anvendes som opholdsrum.

Antal

Dometic Rally Air Pro er udviklet til eventyr. Det ikoniske Rally AIR Pro er blevet forbedret mange gange over årene og er fyldt med de nyeste funktioner, så du får den bedste rejseoplevelse. Forteltets Weathershield Pro-materiale, de krystalklare vinduer og ekstra ventilation skaber et komfortabelt opholdsrum, uanset hvor du slår lejr.

Den banebrydende fleksibilitet i vores Rally Air Pro 200 S gør, at den passer til en lang række fritidskøretøjer. Takket være det patenterede multihøjdesystem kan luftforteltet anvendes både til campingvogne og autocampere, fordi føreskinnetilslutningen kan justeres til forskellige højder. Du skal bare åbne lynlåsen på sidepanelets kile, sætte forteltet fast med pløkker for at finjustere pasformen og lukke de indvendige lynlåse for at skjule eventuelt overskydende materiale.


9120001126

Produktinformation

Telt-type
Rejsefortelt
Teltbredde
200 cm
Teltdybde
250 cm
Materiale
Weathershield Pro
Vægt
19 kg
Skinnehøjde
235 - 265 cm
Bedst egnet til
Rejsecamping - kort ture i sommerperioden

Download

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.